AANBOD PRIMAIR ONDERWIJS

Bekijk alles | Groep 1 & 2 | Groep 3 t/m 6 | Groep 7 & 8

Online lespakket Dromendans

Groep 1  & 2  - Digibord
Zelf onbeperkt te gebruiken in de klas

Met het online lespakket Dromendans, dat bestaat uit leervragen, dansopdrachten, dansvideo's en informatie voor de docent, maken de kleuters spelenderwijs kennis met dans. De docent ontvangt een inlogcode waarmee het lespakket gedurende het schooljaar te openen is op het Digibord. De dansvideo's zijn speciaal ontwikkeld om mee te dansen in de klas, er is weinig dansruimte nodig maar het dansplezier is zeker zo groot!
Bekijk inkijkexemplaar

 

De beleving optimaal maken? Boek bij dit lespakket een of meerdere live-lessen. Doordat de leerlingen via de video's al kennismaken met de 'dansjuf' is het extra speciaal als die dansjuf op school langskomt. Gegarandeerd succes!

Een lespakket, met eventuele live-les bestellen? Neem contact met ons op.

Kleuterdans Kinderboekenweek!

Groep 1 & 2 - 45 minuten
Workshop 

Speel, verwonder en dans mee tijdens de speciale kinderboekenweek workshops! Door middel van bewegingsopdrachten, speelse materialen en korte danscombinaties werken we aan muzikaliteit, motoriek, expressie, durf en dansplezier.  De thematische workshops zijn een fantastisch middel om de kleuters in beweging te krijgen. Ook voorgaande thema's zijn wegens succes nog te boeken als workshop.

  • 2021 Worden wat je wil -  In deze energieke dansworkshop komen de leukste beroepen voorbij! Dans jij als een stoere brandweerman of ben je liever kok? Op verhalende en creatieve wijze worden de beginselen van dans bijgebracht.
  • 2020 Terug in de tijd -  In deze spannende dansworkshop reizen we terug in de tijd. We draaien aan de grote tijdklok en gaan terug naar toen... Hoe bewogen de dino's? Hoe dansten de jonkvrouwen en ridders? En onze opa's en oma's... konden die een beetje dansen?
  • 2019 Reis en dans mee - In de grote dansreis leren we allerlei vervoersmiddelen kennen. Elke voertuig heeft zijn eigen beweging en ritme. Soms reizen we alleen, maar soms ook gezellig samen. Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan… een reis om nooit meer te vergeten.

Dit project boeken? Kom in contact.

 

VOLLE BAK

Groep 1  t/m 8  - 40 minuten
Voorstelling

Dé educatieve voorstelling speciaal voor leerlingen van 4 tot 11 jaar: VOLLE BAK!

In VOLLE BAK nemen 4 dansers je mee in een verrassend verhaal waarin zwerfafval de hoofdrol speelt. Spannende en komische scènes wisselen elkaar af in deze dansvoorstelling over troep maken, weggooien en recyclen.

Bij de voorstelling zijn optioneel workshops 'dans' en/of 'creatief met afval' te boeken.

Lees meer over VOLLE BAK

Zullen we samen spelen?

Groep 1 &2  - 60 minuten
Voorstelling + workshop

Een beeldende bewegingstheater voorstelling met aansluitende workshop over uitdagen, elkaar helpen en plezier maken. De kinderen zitten tijdens de voorstelling om de speelvloer heen en beleven alles zo van heel dichtbij!

Na de voorstelling mogen de kinderen zelf de speelvloer op. Speels dansen we verder over het onderwerp van de voorstelling.

Dit project boeken? Kom in contact.
* Te boeken vanaf Januari 2020

Breakdance

Groep 3 t/m 8  - 45/60 minuten
Workshop of lessenreeks

Grenzen verleggen met de workshop breakdance! Tijdens de workshop gaan de leerlingen aan de slag met de basis tricks van deze stoere stijl. Doorzettingsvermogen, plezier en zelfvertrouwen staan in deze les centraal. De les eindigt spelenderwijs met vrij dansen in een veilige setting. Alles is mogelijk!

Deze workshop kan worden uitgebreid tot lessenreeks.

Dit project boeken? Kom in contact.

Streetdance / Hiphop

Groep 3 t/m 8 - 45/60 minuten
Workshop of lessenreeks 

Een coole workshop voor de hele klas! Ga met de hele klas los in een energieke les vol beweging en muziek. De leerlingen krijgen tijdens deze les de hipste moves aangeleerd en leren meer over muzikaliteit en beweging. Deze toffe dansstijl is geschikt voor de jongens en de meiden! De klas krijgt als afsluiting van de workshop een coole dans aangeleerd.  

Deze workshop kan gekoppeld worden aan een actueel thema vanuit de school. Tevens kan deze workshop worden uitgebreid tot lessenreeks.

Dit project boeken? Kom in contact.

                                    

 

 

Maak je eigen dans!

Groep 3 t/m 8 - 60 minuten
Workshop of lessenreeks

De leerlingen hebben het tijdens deze workshop voor het zeggen! In samenwerking met de dansdocent maakt de klas een echte choreografie. De leerlingen kiezen vooraf een lied en een dansstijl waarmee ze een zelfgemaakt eindresultaat neerzetten! Tijdens het proces staat samenwerken centraal en geeft de docent veilige kaders om de creativiteit van de leerlingen te stimuleren. 

Deze workshop is uit te breiden als lessenreeks en kan worden afgesloten met een optreden voor de school of ouders. 

Dit project boeken? Kom in contact.

 

 

Theater

Groep 3 t/m 8  - 60 minuten
Workshop of lessenreeks

Kruip in een andere rol en laat je helemaal gaan! Tijdens deze workshop leren we de basisprincipes van theater kennen en ontstaan er verrassende toneelscenes. Creativiteit en samenwerken staan in deze workshop centraal.

Deze workshop kan worden uitgebreid tot lessenreeks.

Dit project boeken? Kom in contact.

 

Creatief met afval

Groep 3 t/m 8 - 60 minuten
Workshop

Flesjes, dopjes, kurk, touw, lint, papier... Wat gooien we allemaal weg? En wat kunnen we er nog mee doen?
In deze workshop gaan we creatief aan de slag met afval dat we zelf verzamelt hebben. Iedereen mag zijn eigen kledingstuk ontwerpen en zo ontstaan de tofste creaties.

Dit project boeken? Kom in contact.

Grenzeloos

Groep 6 t/m 8 - 40 minuten
Voorstelling + gesprek

Grenzeloos is een acrobatische dansvoorstelling waarin de dansers fysieke en sociale grenzen opzoeken. Een dansduet over vriendschap, conflict en samenwerken. Na de voorstelling mogen de leerlingen in gesprek met de dansers. Wat heb je gezien? Wanneer vind je iets niet leuk en hoe geef je dat aan?

Deze voorstelling is te combineren met een energieke dansworkshop waarin samenwerken centraal staat!

Dit project boeken? Kom in contact.
* Te boeken vanaf September 2020

Project op maat

Duur en aantal groepen in overleg

Met de leerlingen een kerstvoorstelling maken en opvoeren op een bijzondere locatie? Een flashmob instuderen of een lustrumfeest vieren met een spectaculaire show waarin alle leerlingen stralen?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Een team van professionele dans- en theaterdocenten van HALTE 6 staat klaar om samen met de school iets bijzonders neer te zetten. In een lessenreeks werken we met de hele klas of school toe naar een fantastisch eindresultaat.

Heeft u een leuk idee? Een 'project op maat' wordt speciaal voor u samengesteld! We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om ideeën op tafel te leggen en de mogelijkheden te bespreken.

Dit project boeken? Kom in contact.

Begeleiding groep 8 voorstelling

Groep 8 - Duur in overleg

Een spannende tijd voor leerlingen, de overgang van de basisschool naar het middelbaar onderwijs. En dan is daar de groep 8 voorstelling: samen hard werken en ieder kind zijn moment om te stralen op het toneel. Een ervaring om nooit te vergeten!

HALTE 6 biedt ondersteuning bij het creëren, repeteren en uitvoeren van de voorstelling. Of er nu gewerkt wordt vanuit een bestaand script of de creativiteit van het kind; samen gaan we aan de slag om er een onvergetelijk afscheid van te maken.

Dit project boeken? Kom in contact.