AANBOD PRIMAIR ONDERWIJS

Dansworkshop

Ga met de hele klas los in een energieke les vol beweging en muziek! De leerlingen maken in een les van 45 tot 60 minuten kennis met dans als kunstvorm en leren hoe je fantasie om kan zetten in beweging. We werken vanuit verschillende thema's die aansluiten bij de leeftijd van de groep. 

Kom in contact

 

Lessenreeks Dans

In 3 tot 8 lessen staan plezier, creativiteit en bewegingsvrijheid centraal en werken we met de leerlingen aan een korte danspresentatie. Er zijn lessen mogelijk in verschillende dansstijlen; van hiphop tot modern, van afrikaans tot musicaldans. Zelf een leuk idee of is de klas/school in de ban van een bepaald thema? Laat het ons weten, dan kijken we samen of we de lessenreeks hierop aan kunnen passen!

Kom in contact

Begeleiding groep 8 voorstelling

Een spannende tijd voor leerlingen, de overgang van de basisschool naar het middelbaar onderwijs. En dan is daar de groep 8 voorstelling: samen hard werken en ieder kind zijn moment om te stralen op het toneel. Een ervaring om nooit te vergeten!

HALTE 6 biedt ondersteuning bij het creëren, repeteren en uitvoeren van de voorstelling. Of er nu gewerkt wordt vanuit een bestaand script of de creativiteit van het kind; samen gaan we aan de slag om er een onvergetelijk afscheid van te maken.

Kom in contact

Project op maat

Met de leerlingen een kerstvoorstelling maken en opvoeren op een bijzondere locatie? Een flashmob instuderen of een lustrumfeest vieren met een spectaculaire show waarin alle leerlingen stralen?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Een team van professionele dans- en theaterdocenten van HALTE 6 staat klaar om samen met de school iets bijzonders neer te zetten. In een lessenreeks werken we met de hele klas of school toe naar een fantastisch eindresultaat.

Heeft u een leuk idee? Een 'project op maat' wordt speciaal voor u samengesteld! We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om ideeën op tafel te leggen en de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact

VOLLE BAK

Dé educatieve voorstelling speciaal voor leerlingen van 4 tot 11 jaar: VOLLE BAK!
VOLLE BAK is een theatrale dansvoorstelling waarin zwerfafval de hoofdrol speelt. Wat gooien we weg en wat gebeurt er met al dat afval? Spannende en komische scènes wisselen elkaar af in deze verrassende dansvoorstelling over troep maken, weggooien en recyclen.

Lees meer over VOLLE BAK