Groep 7 & 8

Grenzeloos

Groep 6 t/m 8 - 40 minuten
Voorstelling + gesprek

Grenzeloos is een acrobatische dansvoorstelling waarin de dansers fysieke en sociale grenzen opzoeken. Een dansduet over vriendschap, conflict en samenwerken. Na de voorstelling mogen de leerlingen in gesprek met de dansers. Wat heb je gezien? Wanneer vind je iets niet leuk en hoe geef je dat aan?

Deze voorstelling is te combineren met een energieke dansworkshop waarin samenwerken centraal staat!

Dit project boeken? Kom in contact.
* Te boeken vanaf September 2020

Streetdance/Hiphop

Groep 3 t/m 8 - 45/60 minuten
Workshop of lessenreeks 

Een coole workshop voor de hele klas! Ga met de hele klas los in een energieke les vol beweging en muziek. De leerlingen krijgen tijdens deze les de hipste moves aangeleerd en leren meer over muzikaliteit en beweging. Deze toffe dansstijl is geschikt voor de jongens en de meiden! De klas krijgt als afsluiting van de workshop een coole dans aangeleerd.  

Deze workshop kan gekoppeld worden aan een actueel thema vanuit de school. Tevens kan deze workshop worden uitgebreid tot lessenreeks.

Dit project boeken? Kom in contact.

                                    

 

 

Maak je eigen dans!

Groep 3 t/m 8 - 60 minuten
Workshop of lessenreeks

De leerlingen hebben het tijdens deze workshop voor het zeggen! In samenwerking met de dansdocent maakt de klas een echte choreografie. De leerlingen kiezen vooraf een lied en een dansstijl waarmee ze een zelfgemaakt eindresultaat neerzetten! Tijdens het proces staat samenwerken centraal en geeft de docent veilige kaders om de creativiteit van de leerlingen te stimuleren. 

Deze workshop is uit te breiden als lessenreeks en kan worden afgesloten met een optreden voor de school of ouders. 

Dit project boeken? Kom in contact.

 

 

Theater

Groep 3 t/m 8  - 60 minuten
Workshop of lessenreeks

Kruip in een andere rol en laat je helemaal gaan! Tijdens deze workshop leren we de basisprincipes van theater kennen en ontstaan er verrassende toneelscenes. Creativiteit en samenwerken staan in deze workshop centraal.

Deze workshop kan worden uitgebreid tot lessenreeks.

Dit project boeken? Kom in contact.

 

Breakdance

Groep 3 t/m 8  - 45/60 minuten
Workshop of lessenreeks

Grenzen verleggen met de workshop breakdance! Tijdens de workshop gaan de leerlingen aan de slag met de basis tricks van deze stoere stijl. Doorzettingsvermogen, plezier en zelfvertrouwen staan in deze les centraal. De les eindigt spelenderwijs met vrij dansen in een veilige setting. Alles is mogelijk!

Deze workshop kan worden uitgebreid tot lessenreeks.

Dit project boeken? Kom in contact.

Project op maat

Duur en aantal groepen in overleg

Met de leerlingen een kerstvoorstelling maken en opvoeren op een bijzondere locatie? Een flashmob instuderen of een lustrumfeest vieren met een spectaculaire show waarin alle leerlingen stralen?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Een team van professionele dans- en theaterdocenten van HALTE 6 staat klaar om samen met de school iets bijzonders neer te zetten. In een lessenreeks werken we met de hele klas of school toe naar een fantastisch eindresultaat.

Heeft u een leuk idee? Een 'project op maat' wordt speciaal voor u samengesteld! We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om ideeën op tafel te leggen en de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact

VOLLE BAK

Groep 1  t/m 8  - 40 minuten
Voorstelling

Dé educatieve voorstelling speciaal voor leerlingen van 4 tot 11 jaar: VOLLE BAK!

In VOLLE BAK nemen 4 dansers je mee in een verrassend verhaal waarin zwerfafval de hoofdrol speelt. Spannende en komische scènes wisselen elkaar af in deze dansvoorstelling over troep maken, weggooien en recyclen.

Bij de voorstelling zijn optioneel workshops 'dans' en/of 'creatief met afval' te boeken.

Lees meer over VOLLE BAK

Begeleiding groep 8 voorstelling

Groep 8 - Duur in overleg

Een spannende tijd voor leerlingen, de overgang van de basisschool naar het middelbaar onderwijs. En dan is daar de groep 8 voorstelling: samen hard werken en ieder kind zijn moment om te stralen op het toneel. Een ervaring om nooit te vergeten!

HALTE 6 biedt ondersteuning bij het creëren, repeteren en uitvoeren van de voorstelling. Of er nu gewerkt wordt vanuit een bestaand script of de creativiteit van het kind; samen gaan we aan de slag om er een onvergetelijk afscheid van te maken.

Dit project boeken? Kom in contact.

Creatief met afval

Groep 3 t/m 8 - 60 minuten
Workshop

Flesjes, dopjes, kurk, touw, lint, papier... Wat gooien we allemaal weg? En wat kunnen we er nog mee doen?
In deze workshop gaan we creatief aan de slag met afval dat we zelf verzamelt hebben. Iedereen mag zijn eigen kledingstuk ontwerpen en zo ontstaan de tofste creaties.

Dit project boeken? Kom in contact.