Groep 1/2

Online lespakket Dromendans

Groep 1  & 2  - Digibord
Zelf onbeperkt te gebruiken in de klas

Met het online lespakket Dromendans, dat bestaat uit leervragen, dansopdrachten, dansvideo's en informatie voor de docent, maken de kleuters spelenderwijs kennis met dans. De docent ontvangt een inlogcode waarmee het lespakket gedurende het schooljaar te openen is op het Digibord. De dansvideo's zijn speciaal ontwikkeld om mee te dansen in de klas, er is weinig dansruimte nodig maar het dansplezier is zeker zo groot!
Bekijk inkijkexemplaar

 

De beleving optimaal maken? Boek bij dit lespakket een of meerdere live-lessen. Doordat de leerlingen via de video's al kennismaken met de 'dansjuf' is het extra speciaal als die dansjuf op school langskomt. Gegarandeerd succes!

Een lespakket, met eventuele live-les bestellen? Neem contact met ons op.

Kleuterdans Kinderboekenweek!

Groep 1 & 2 - 45 minuten
Workshop 

Speel, verwonder en dans mee tijdens de speciale kinderboekenweek workshops! Door middel van bewegingsopdrachten, speelse materialen en korte danscombinaties werken we aan muzikaliteit, motoriek, expressie, durf en dansplezier.  De thematische workshops zijn een fantastisch middel om de kleuters in beweging te krijgen. Ook voorgaande thema's zijn wegens succes nog te boeken als workshop.

  • 2021 Worden wat je wil -  In deze energieke dansworkshop komen de leukste beroepen voorbij! Dans jij als een stoere brandweerman of ben je liever kok? Op verhalende en creatieve wijze worden de beginselen van dans bijgebracht.
  • 2020 Terug in de tijd -  In deze spannende dansworkshop reizen we terug in de tijd. We draaien aan de grote tijdklok en gaan terug naar toen... Hoe bewogen de dino's? Hoe dansten de jonkvrouwen en ridders? En onze opa's en oma's... konden die een beetje dansen?
  • 2019 Reis en dans mee - In de grote dansreis leren we allerlei vervoersmiddelen kennen. Elke voertuig heeft zijn eigen beweging en ritme. Soms reizen we alleen, maar soms ook gezellig samen. Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan… een reis om nooit meer te vergeten.

Dit project boeken? Kom in contact.

 

VOLLE BAK

Groep 1  t/m 8  - 40 minuten
Voorstelling

Dé educatieve voorstelling speciaal voor leerlingen van 4 tot 11 jaar: VOLLE BAK!

In VOLLE BAK nemen 4 dansers je mee in een verrassend verhaal waarin zwerfafval de hoofdrol speelt. Spannende en komische scènes wisselen elkaar af in deze dansvoorstelling over troep maken, weggooien en recyclen.

Bij de voorstelling zijn optioneel workshops 'dans' en/of 'creatief met afval' te boeken.

Lees meer over VOLLE BAK

Zullen we samen spelen?

Groep 1 &2  - 45/60 minuten
Workshop

In deze speelse dansworkshop gaan de leerlingen aan de slag met bewegingsopdrachten en een coole choreografie! In duo's maar ook in groepsverband moet er goed samengewerkt worden om tot een mooi eindresultaat te komen. De kleurrijke dansvloer veranderd de ruimte in een vrolijke danszaal!

Er wordt in deze workshop heerlijk gedanst op muziek die de doelgroep aanspreekt. Naast het bewegingsplezier staan samenwerken en het vinden van creatieve oplossingen centraal.

Let op: te boeken vanaf 2 workshops op dag.

Dit project boeken? Kom in contact.

Project op maat

Duur en aantal groepen in overleg

Met de leerlingen een kerstvoorstelling maken en opvoeren op een bijzondere locatie? Een flashmob instuderen of een lustrumfeest vieren met een spectaculaire show waarin alle leerlingen stralen?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Een team van professionele dans- en theaterdocenten van HALTE 6 staat klaar om samen met de school iets bijzonders neer te zetten. In een lessenreeks werken we met de hele klas of school toe naar een fantastisch eindresultaat.

Heeft u een leuk idee? Een 'project op maat' wordt speciaal voor u samengesteld! We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om ideeën op tafel te leggen en de mogelijkheden te bespreken.

Dit project boeken? Kom in contact.