Groep 1/2

Online lespakket Dromendans

Groep 1  & 2  - Digibord
Zelf onbeperkt te gebruiken in de klas

Met het online lespakket Dromendans, dat bestaat uit leervragen, dansopdrachten, dansvideo's en informatie voor de docent, maken de kleuters spelenderwijs kennis met dans. De docent ontvangt een inlogcode waarmee het lespakket gedurende het schooljaar te openen is op het Digibord. De dansvideo's zijn speciaal ontwikkeld om mee te dansen in de klas, er is weinig dansruimte nodig maar het dansplezier is zeker zo groot!
Bekijk inkijkexemplaar

 

De beleving optimaal maken? Boek bij dit lespakket een of meerdere live-lessen. Doordat de leerlingen via de video's al kennismaken met de 'dansjuf' is het extra speciaal als die dansjuf op school langskomt. Gegarandeerd succes!

Een lespakket, met eventuele live-les bestellen? Neem contact met ons op.

Kleuterdans

Groep 1 & 2 - 45 minuten
Workshop of lessenreeks 

Speel, verwonder en dans mee tijdens een vrolijke kleuterdans workshop! In deze thematische workshops worden de motoriek, muzikaliteit en fantasie gestimuleerd. Onderstaande workshops zijn direct te boeken:

  • Terug in de tijd -  In deze energieke dansworkshop reizen we terug in de tijd. We draaien aan de grote tijdklok en gaan terug naar toen. Hoe bewogen de dino's? Hoe dansten de jonkvrouwen en ridders? En onze opa's en oma's, konden die een beetje dansen
  • Wat doet het weer vandaag? - Kijk eens naar buiten... Wat doet het weer vandaag? Is het koud of lekker warm, schijnt de zon of regent het? Met vrolijke dansjes en eenvoudige bewegingsopdrachten leren we meer over de verschillende weerstypen.
  • Dromenland - In je dromen gebeuren er de meest spannende dingen! Wat heb ik vannacht toch weer gedroomd? Misschien zweeft mijn droom nog wel in mijn kussen...
  • Reis en dans mee - Op deze reis leren we allerlei vervoersmiddelen kennen. Elke voertuig heeft zijn eigen beweging en ritme. Soms reizen we alleen, maar soms ook gezellig samen. Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan… een reis om nooit te vergeten.

Dit project boeken? Kom in contact.

 

VOLLE BAK

Groep 1  t/m 8  - 40 minuten
Voorstelling

Dé educatieve voorstelling speciaal voor leerlingen van 4 tot 11 jaar: VOLLE BAK!

In VOLLE BAK nemen 4 dansers je mee in een verrassend verhaal waarin zwerfafval de hoofdrol speelt. Spannende en komische scènes wisselen elkaar af in deze dansvoorstelling over troep maken, weggooien en recyclen.

Bij de voorstelling zijn optioneel workshops 'dans' en/of 'creatief met afval' te boeken.

Lees meer over VOLLE BAK

Zullen we samen spelen?

Groep 1 &2  - 60 minuten
Voorstelling + workshop

Een beeldende dansvoorstelling met aansluitende workshop over uitdagen, elkaar helpen en plezier maken. De kinderen zitten tijdens de voorstelling om de speelvloer heen en beleven alles zo van heel dichtbij!

Na de voorstelling mogen de kinderen zelf de speelvloer op. Speels dansen we verder over het onderwerp van de voorstelling.

Dit project boeken? Kom in contact.
* Te boeken vanaf Januari 2020

Project op maat

Duur en aantal groepen in overleg

Met de leerlingen een kerstvoorstelling maken en opvoeren op een bijzondere locatie? Een flashmob instuderen of een lustrumfeest vieren met een spectaculaire show waarin alle leerlingen stralen?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Een team van professionele dans- en theaterdocenten van HALTE 6 staat klaar om samen met de school iets bijzonders neer te zetten. In een lessenreeks werken we met de hele klas of school toe naar een fantastisch eindresultaat.

Heeft u een leuk idee? Een 'project op maat' wordt speciaal voor u samengesteld! We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om ideeën op tafel te leggen en de mogelijkheden te bespreken.

Dit project boeken? Kom in contact.