VOOR SCHOLEN

Creatieve projecten en voorstellingen voor het PO, VO en (V)SO 

Aanbod PO

Helemaal uit je dak tijdens een te gekke dansles? Met de hele school een voorstelling maken en stralen als een echte ster? HALTE 6 komt langs op school en zet samen met de leerlingen creativiteit om in beweging.

Voorstellingen

HALTE 6 maakt educatieve voorstellingen voor het primair en voortgezet onderwijs. De voorstellingen zijn, in combinatie met eventuele workshops en een aanvullende lesbrief voor de docent, dé perfecte theaterervaring!

Aanbod VO

Maak je eigen muziektrack of ga los tijdens een toffe dansles! In een workshop of lessenreeks krijgen leerlingen een echte muziek, dans of theaterprofessional uit het vak op bezoek. Zij dagen je uit om op zoek te gaan naar je eigen talent en je creativiteit te laten spreken.

Aanbod (V)SO

Een speciale doelgroep vergt een speciale aanpak en daarom zijn wij van mening dat leerlingen binnen het speciaal onderwijs het meest gebaat zijn bij projecten en lessen op maat. Wij werken voornamelijk vanuit thema's en bieden korte lessen aan in kleine groepen. U kunt vast een kijkje nemen op de pagina's van het PO en VO om een beeld te krijgen van ons aanbod, daarna gaan wij graag in gesprek om te zorgen dat onze lessen een perfecte aanvulling zijn op het lesprogramma en goed aansluiten bij de doelgroep.
Onze gespecialiseerde SO-docenten staan vol enthousiasme voor jullie klaar!