OVER HALTE 6

In 2015 streek HALTE 6 als productiehuis voor Dans & Theater neer in het Nederlandse culturele landschap. Kunstenaars, scholen en bedrijven komen bij deze halte samen om creativiteit om te zetten in beweging. Met de focus op locatie & educatie theater blijft HALTE 6 altijd in ontwikkeling. Ervaringen en kennis geven we vol enthousiasme door aan de volgende generaties door middel van workshops, projecten en voorstellingen. 

De creatieve liefde tussen eigenaren Ymke Fros & Suzanne Zeegers bloeide op in de dansstudio van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest op en naast het podium was het tijd voor de volgende stap in hun carrière. Zo ontstond HALTE 6; een plek waar persoonlijke en artistieke ontwikkeling centraal staan. Samen zijn Ymke en Suzanne het gezicht van, en de drijvende kracht achter HALTE 6.

 

HET TEAM

Suzanne Zeegers

Oprichter

Ymke over Suzanne:

“Suzanne is een echte alleskunner. Danser, maker en levensgenieter. Een optimist die kansen ziet liggen en ze grijpt. Daarnaast is ze als collega inspirerend en licht prettig gestoord. Met haar creativiteit brengt ze HALTE 6 naar een hoger level.”

Ymke Fros

Oprichter

Suzanne over Ymke:

“Een geboren creatieveling waar de energie van af spat! Energiek, gedreven en met haar daadkracht en passie is Ymke in staat jong en oud te inspireren. Haar aanstekelijke enthousiasme heeft een fantastische uitwerking op leerlingen en collega's!"

Yael Sarioa

Danser & Docent Dans
VO & speciaal onderwijs

Ymke over Yael:

“Docent en danser Yaël krijgt iedereen in beweging! Zijn enthousiasme en passie voor dans kan hij als geen ander overbrengen en  zijn voor de leerlingen van HALTE 6 een waar genot. We zijn trots dat Yael al jaren onderdeel is van ons team!"

Sophie de Groen

Kostuumontwerp &
Docent handvaardigheid

Suzanne over Sophie:

"Vanaf de eerste samenwerking was het duidelijk; Sophie past perfect bij HALTE 6! Met haar creativiteit, oog voor detail en gevoel voor theater ontwerpt en maakt Sophie de kostuums die onze voorstellingen compleet maken!"'

Ellen Schuring

Dramaturgie &
Docent drama

Suzanne over Ellen:

"Ellen kennen we al jaren. Dit zorgt voor een hele warme, open en eerlijke samenwerking. Ze is een gepassioneerd mens en theatermaakster. Met haar creatieve inbreng vult ze ons perfect aan in het maakproces van een voorstelling."

Lisa Feij

Docent dans
PO & VO

''Lisa is een ervaren docente met een warm hart, creatieve blik en positieve mindset. Dankzij haar geduld en gezellige karakter zijn haar lessen een creatieve ontdekkingstocht! Naast haar werk als docente is Lisa onderdeel van het fantastische dansgezelschap MAN||CO.''

Scott Everduim

Docent urban & breakdance
VO

"Scott is zo iemand die je meteen opmerkt wanneer hij een ruimte binnen loopt. Hij brengt rust in de groep terwijl de energie er vanaf spat. Een echte inspirerende breakdance en urban docent!"

Julia van Enk

Docent dans
PO, VO & Speciaal onderwijs

"Vanaf het eerste moment dat we Julia zagen wisten we het; Een echte HALTE 6 Docent! Ze is spontaan, leergierig, lief en alles behalve saai. Er is geen doelgroep die ze niet aankan. Een echte topper voor het basis, voortgezet én speciaal onderwijs!"

 

Milou Zuurveld

Docent dans &  musical
PO & VO

"Milou is een vrolijke, energieke en gedreven docent met veel podiumervaring. Haar passie voor dans straalt ervan af en brengt ze met verve over aan haar leerlingen. Verfrissend en puur; een aanwinst voor het team."

Gene Power

Docent dans & capoeira
PO, VO & Speciaal onderwijs

"Wanneer je Gene als docent hebt gehad, zul je hem niet snel meer vergeten. Hij gaat altijd voor de volle 100% en heeft als doel álle leerlingen te zien en te inspireren. Hiphop, Capoeira of workshops voor een speciale doelgroep; Gene brengt elke keer weer een lach op ieders gezicht!"

Myrthe Bijlsma

Docent dans & musical
PO & VO

''Myrthe is een echte allround docent. Dankzij haar ervaring op het podium, krijgt ze tijdens haar lessen alle leerlingen aan het dansen. Myrthe geeft haar lessen met stijl, enthousiasme en zorgt ervoor dat iedere leerling vrolijk de deur uit loopt!"

 

 

Producties - Historie van HALTE 6

Door de jaren heen is er bij HALTE 6 veel gecreëerd, ontdekt en gedanst. Op verschillende locaties in binnen- en buitenland kwamen we samen om momenten van kunst, beweging en bezinning te delen. Deze opgedane kennis, creativiteit en ervaring stroomt door in ons werk binnen het onderwijs.
Wij zien onszelf het liefst in ontwikkeling. Deze boodschap dragen wij dan ook graag uit aan onze leerlingen.

 Education is what remains after one has forgotten what one has learned in school ~ Einstein

Nieuwsgierig naar ons uitvoerende werk?  Producties van HALTE6