OVER HALTE 6

In 2015 streek HALTE 6 neer in het culturele landschap van Nederland en omstreken. Kunstenaars, scholen en bedrijven komen bij deze halte samen om creativiteit om te zetten in beweging. Met de focus op locatie & educatie theater blijft HALTE 6 altijd in ontwikkeling. Ervaringen en kennis geven we vol enthousiasme door aan de volgende generaties door middel van workshops, projecten en voorstellingen. 

De creatieve liefde tussen Ymke Fros & Suzanne Zeegers bloeide op in de dansstudio van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de culturele en educatieve sector, was het tijd voor de volgende stap in hun carrière. Zo ontstond HALTE 6; een plek waar persoonlijke en artistieke ontwikkeling centraal staan. Samen zijn zij het gezicht van, en de drijvende kracht achter HALTE 6.

 

HET TEAM

Suzanne Zeegers

Oprichter

Ymke over Suzanne:

“Suzanne is een echte alleskunner. Danser, maker en levensgenieter. Een optimist die kansen ziet liggen en ze grijpt. Daarnaast is ze als collega inspirerend en licht prettig gestoord. Met haar creativiteit brengt ze HALTE 6 naar een hoger level.”

Ymke Fros

Oprichter

Suzanne over Ymke:

“Een geboren creatieveling waar de energie van af spat! Energiek, gedreven en met haar daadkracht en passie is Ymke in staat jong en oud te inspireren. Haar aanstekelijke enthousiasme heeft een fantastische uitwerking op leerlingen en collega's!"

Lisette Zeegers

Fotografie & Productie

Ymke over Lisette:

"Lisette heeft haar talenten op velen vlakken meer dan bewezen in haar relatief jonge carriere. Ze is een fantastische productieleider, zakelijk leider, en creatieve duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt. Als huisfotograaf en raadgever is Lisette onmisbaar binnen HALTE 6!"

Yael Sarioa

Danser &
Docent Dans

Ymke over Yael:

“Docent en danser Yaël krijgt iedereen in beweging! Zijn enthousiasme en passie voor dans kan hij als geen ander overbrengen en  zijn voor de leerlingen van HALTE 6 een waar genot. ”

Sophie de Groen

Kostuumontwerp &
Docent handvaardigheid

Suzanne over Sophie:

"Vanaf de eerste samenwerking was het duidelijk; Sophie past perfect bij HALTE 6! Met haar creativiteit, oog voor detail en gevoel voor theater ontwerpt en maakt Sophie de kostuums die onze voorstellingen compleet maken!"'

Ellen Schuring

Dramaturgie &
Docent drama

Suzanne over Ellen:

"Ellen kennen we al jaren. Dit zorgt voor een hele warme, open en eerlijke samenwerking. Ze is een gepassioneerd mens en theatermaakster. Met haar creatieve inbreng vult ze ons perfect aan in het maakproces van een voorstelling."

Milou Zuurveld

Docent dans &
Docent musical

 

Scott Everduim

Docent dans
Breakdance & Urban

 

Eva ten Hoor

Docent dans &
Docent drama

 

Naast het vaste team komt er per project een nieuwe groep creatievelingen samen bij HALTE 6. Wij werken met een poule van bevlogen docenten, muzikanten, dansers en ontwerpers en zoeken altijd per project naar een passend team. Door samen te werken en te geloven in elkaars expertise weten wij van 1 + 1 minimaal 3 te maken.