AANBOD VOORTGEZET ONDERWIJS

Dansworkshop

Tijdens deze les gaat iedereen los in een te gekke workshop vol dans en muziek! Op muziek die de doelgroep aanspreekt worden de leerlingen uitgedaagd om creativiteit en energie om te zetten in beweging. Uitdagend, leerzaam, maar vooral superleuk!

Er zijn workshops mogelijk in diverse stijlen:
- Urban / HipHop
- Breakdance
- Moderne dans
- Afrikaanse dans

Kom in contact

 

 

 

 

Lessenreeks Dans

In 3 tot 8 lessen staan plezier, creativiteit, lichaamsbesef en bewegingsvrijheid centraal en werken we met de leerlingen aan een choreografie. Er zijn lessen mogelijk in verschillende dansstijlen; van urban tot moderne dans, van afrikaans tot jazz. Er is veel ruimte voor eigen inbreng van de leerlingen en daarnaast is er de mogelijkheid om toe te werken naar een danspresentatie.

Kom in contact

Muziek maak je zo!

Tijdens deze  workshop (1,5/2 uur) gaan de leerlingen omgevingsgeluiden omtoveren tot de mooiste symfonieën en te gekke beats! Alledaagse voorwerpen veranderen plotseling in de coolste instrumenten.

Wie heeft er een drumstel nodig als je een aanlopende fiets hebt?!
Met materialen uit de klas of van het schoolplein gaan de kinderen aan de slag onder leiding van muzikale duizendpoot NOMAR. De locatie wordt omgetoverd tot orkestbak en niets is meer wat het lijkt. Elke leerling krijgt op zijn manier de kans om zich te ontpoppen tot talentvol muzikant, producer, engineer, zanger, rapper of schrijver. Samenwerken staat in deze workshop centraal en zo produceren we samen onze eigen muziektrack!

Kom in contact

Wat jij niet ziet

De voorstelling 'Wat jij niet ziet' is speciaal ontwikkelend voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Onderwerpen als identiteit en groepsvorming staan centraal in deze voorstelling met dans en spoken word. Ook is het mogelijk bij de voorstelling workshops dans en/of spoken word te boeken.

Lees meer over 'Wat jij niet ziet'