ICC-er Rietveldschool

“Het was echt ontzettend leuk! De kinderen hebben genoten en deden enthousiast mee. Compliment voor degene die de workshop gaf. Zij kende razendsnel de namen van de kinderen. Dat maakt het heel persoonlijk. Het geeft ook zoveel meerwaarde als de workshops aansluiten bij een thema dat op dat moment centraal staat, in dit geval . … Read More

ICC-er Voorthuijzenschool (SO)

“Wat was het een onwijs leuke workshop. De kinderen waren super enthousiast en iedereen was actief betrokken. Het was een fijn contact met cultuuraanbieder HALTE 6. Er werd snel gereageerd op vragen en ook fijn dat iemand de workshop kwam geven, die bekend is met de doelgroep ZML.”

ICC-er praktijkschool de Linie

“Het was weer heel erg leuk met Ymke en de leerlingen, echt top! We zijn heel blij met jullie manier van aanpakken en de aanstekelijke workshops, die goed aansluiten bij onze leerlingen!”

ICC-er Benedictusschool

“We hebben allemaal super genoten van jullie workshops dans. Jullie weten de kinderen goed te ‘pakken’ en in hun kracht te zetten. Zeker voor herhaling vatbaar.”

ICC-er basisschool de Zevensprong

“Zeer enthousiaste kinderen en een deskundige dansjuf bij ‘dans en reis mee’. Niet alleen het dansen met de kinderen maar vooral haar pedagogische en didactische vaardigheden vonden de collega’s opvallend sterk.”

Leerlingen over VOLLE BAK

“WOW!!! Dit was zo vet. Ik vond het echt zooo mooi en de dans was super knap!” (Anne, 11 jaar) “Ik vond het heel grappig, interessant en avontuurlijk en vond het jammer dat het was afgelopen.” (Floor, 10 jaar)

Leerkrachten over VOLLE BAK

“Superleuke originele voorstelling; mooie muziek, mooie dans, goede tijdsduur, goed dat VOLLE BAK een educatief karakter heeft.” “Hele leuke voorstelling, en zeker niet alleen voor de kinderen! Prachtige dans, bedankt!”